Permanent Makeup

Permanent makeup.

Permanent Makeup, micro-pigmentering også forkortet PMU, er en kosmetisk tatovering og er til dig der ønsker at understrege og/eller kompensere dine naturlige linjer og symmetri i ansigtet. Fremhæve og løfte hvor der er brug for det, og bringer din smukkeste side frem hver dag. Jeg har klinik i Stenlille centralt i byen, tæt ved offentlig transport og gode parkerings muligheder Vestsjælland, Sydsjælland og Midtsjælland

Permanent makeup af bryn.

Tættere, Mørkere, skarpe linjer, naturtro, smallere, bredere, ja mulighederne er mange, og det vigtigsete er, at de passer til netop dig og dit ansigt. Derfor snakker i om mulighederne, laver en optegning med blyant ud fra dit ansigt konjektur og tilpasser formen efter dine ønsker.

Der er i dag flere metoder inden for pmu bryn at vælge imellem, så det bliver tilpasset lige præcis dig.

Microblading.

Microblading også kaldet hairstrokes eller 3D bryn. Her tatoveres der små hårstrå ind i mellem de eksisterende, for mere fylde og korrekt form. det vil variere for hvert enkelt bryn, hvor mange hairstrokes der er brug for, da vi altid har en kraftigere hårvækst på den ene side frem for den anden. Microblading syner mest naturlig, til dem der har hår i forvejen. men kan også give det mest naturtro look til dem der slet ingen hår har. Microblading syner luftigt og let, da der ligesom i naturlige bryn er mellemrum mellem hvert hairstroke.

Powder Brows.

Powder Brows, Shading, Pixel Brows, Ombre Brows er en og samme teknik, hvor man tatovere en skygge for at markere brynenes farve og form. intensiteten af shading kan variere alt efter hvor på brynet man er, og kan gå fra meget markeret til at fade ud i meget lys, eller let powder effekt på hele brynet, og er igen noget vi sammen vælger, så det passer til dine ønsker.

Microshading.

Microshading, Fusion Brows, Hybrid bryn. (igen har kært barn mange navne) er nok den mest andvente pmu, for her bruger vi begge teknikker ovenfor, og opbygger de smukkeste bryn. Ofte er der mangel på hårstrå, mere på den ene side frem for den anden. det ene bryn ligger lavere/højre placeret end det andet, man ønsker en lidt mere markant form osv. ved at kombinere Microblading og Shading ( MicroShading ) er alle muligheder åbne.

hvad er Permanent makeup?

Permanent makeup er en tatoveringsteknik, hvor vi deponere farve ned i det dermale hudlag, med sterile engangsnåle, enten manuelt eller med maskine. vi arbejder ca. 0.2 mm ned i huden, altså kun i de yderste lag og det vil sige at farven gradvist falmer og med årene forsvinde helt, så det korrekte er, at det faktisk kun er semi-permanent og skal vedligeholdes ca. 1 gang årligt for at holde farven. Når PMU’en begynder at lysne med tiden, vil alle pigmenter trækker deres basefarve frem, da det er den der er mest tilbage af. alle varme pigmenter trækker rødlige op og kolde vil trække blåligt op. dette sker uanset hvilket mærke og teknik der bruges. men dette korrigeres nemt ved en touch up/vedligeholdes af brynene.

Vigtigt info inden Permanet makeup!

Før behandlingen af permanent makeup – bryn.

3 til 4 dage inden bahandlingen, er det en god idé at foretage en mild peeling i bryns området, på den måde sikre du at de øverste døde hudceller er væk, og huden er klar til behandlingen.

du må ikke være gravid eller ammende, da det kan påvirke din helings proces.

du må ikke være på blodfortyndene medicin.

har du være igennem et længere sygdoms forløb, anbefaler jeg at der går min. 6 måneder efter endt behandling.

Allergi! jeg bruger kun EU godkendte pigmeneter, men som så mange andre ting er der altid risiko for allergi. har du før vist allergi for hårfarve, tøj farve eller anden tattoo, anbefaler jeg ikke pmu. du er altid velkommen til at få lavet en lille test, his der er tvivl.

Selve permanent makeup – bryn behandlingsforløbet.

  • optegning af brynene med blyant.
  • kunden acceptere optegning, og bedøvelse lægges hvis ønsket.
  • arbejdet påbegyndes.
  • der må påregnes min. 2 behandlinger, med 3 til 4 ugers mellemrum.

når behandlingen er slut, er brynene lidt hævet og rødlige. dette er helt naturligt, og fortager sig i løbet af et par dage. farven i starten er også MEGET markant, den vil dog efter et par uger falme med op til 60%. der vil blive dannet sårskorper, og dette er en vigtige process. huden heler og skorperne beskytter huden mens den bliver dannet på ny, så det er meget vigtigt at man ikke piller, klør, kradser, da man risikere at trække farven mad ud af huden, hvis de fjernes og huden skal generes på ny. skorperne falder selv af når det er tid. hele helings perioden tager ca. 3 til 4 uger. Når første helingsperiode er overstået, er det tid til en touch-up. dette vil sikre optimal farve og form. og der vil her være mulighed for at vælge en mørkere farve, eller små justeringer efter ønske. vores hud er forskellige, og nogle tager rigtig godt i mod farven, mens andre frastøder den mere. Sol, medicin, hudpleje, fødevare osv er alt sammen noget der påvirker vores hud, og derfor også meget individuelt, hvor mange touch-ups yderlige der er behov for, og for holdbarheden af din permanent makeup.

så Drømmer du om ikke at skulle tegne dine bryn op hver dag, så besøg mig besøg os

Jeg laver Permanent Makeup i min klinik, i Holbæk, mine kunder kommer fra hele Holbæk området

Samt byer som
Vipperød, Stenlille, Regstrup, Kirke Sonnerup, Ugerløse Mørkøv, Svinninge, Kundby, Grevinge, Asnæs, Vig, Jyderup, Slagelse, Tølløse, Kalundborg, Stor Merløse, Kirke Hyllinge, Kirke Eskildstrup, Tuse , Snertinge, Ringsted, Fårevejle, og mange flere

Uanset hvor i kommer fra, er i velkomne i klinikken