Lash Lift Kursus

Lash Lift kursus.

Nok den mest populære tillægsbehandling pt. Lash lift løfter de naturlige vipper i i en smuk curve og med farvnig og Lash Botox, får du dyb sorte og glansfulde naturlige vipper.

Lash lift kursus er et endags kursus med certifikat. Jeg underviser for JoLash og med deres fantastiske  produkter, som indebærer lashlift, lash Botox og Lash laminering.

Det absolut bedste, hurtigste og skånsommeste system på markedet. Med de flotteste resultater.

på kursus lærer du anatomien omkring vipperne og hvad de forskellige produkter gør ved vipperne.

hvordan man bruger produkterne, og korrekt udførelse. hvad der sker hvis vipperne bliver overbehandlet eller under behandlet og hvordan dette rettes. og hvordan du sikre det smukkeste resultat hver gang, tilpasset dine kunder.

Lash Botox.

Efter selve liftet, bruger vi lash botox, farve og laminering. detter er de ultimative efterbehandlinger, der sikre sunde og velplejet vipper med en intens sort farve.

Den mest LuxUriøse behandling i lash lift lære du hos mig og JoLash.

Lash lift kursus vare en dag, og koster 3995 kr. inkl. start pakke, manual,  lidt let at spise, modeller at øve sig på og certifikat. Har du allerede taget et kursus i lash lift andet sted, er du velkommen til at komme på demo dage, hvor der bliver vist hvordan vores produkter bruges, og der besvares eventuelle spørgsmål. demo koster 600 kr.

jeg underviser i min klinik i Stenlille,  i hjertet af Midtsjælland, vestsjælland og Sydsjælland som ligger mellem, Sorø, Holbæk, Ringsted, Slagelse, Roskilde, Næstved, Korsør, Dianalund, Stenlille, Nyrup, Hvalsø, Ruds vedby og Ugerløse.