Kunstige negle

Kunstige Negle

Kunstige negle er i dag en meget populær accessoire.

De fås i alle farver, længder og former.

Fra de mere diskrete natural/french til de nye hotte stiletto, hvor alt er tilladt. det er kun fantasien der sætter grænserne.

De to mest brugte metoder til kunstige negle er, Gele negle og Akryl negle. Det er lidt en smagssag hvilken en af metoderne man vælger, da de har hver deres kvaliteter.

Gele Negle

er stort set lugtfri og meget allergivenlig.
Men Gele negle skal hærdes i en UV lampe, og der kan opstå en friktion mellem negle og gele, som er ubehagelig. dette vare dog kun nogle få sekunder, hvorefter ubehaget forsvinder.  Og der arbejdes løbene fra producenternes side, om at mindske denne ubehag.

Gele negle har med deres ekstreme høje glans, og gode fleksibilitet været elsket af flest. De er mere “bøjelige” end Akryl, hvilke kan være en fordel i mange situationer.

Akryl Negle

Akryl negle er ultra stærke, og mulighederne for designs er uendelige, her kan man også lave 3D effekter på neglene. Pga. akrylens styrke, har man mulighed for at lave ultra tynde kunstige negle.

Akryl laves med en blanding, af pulver og væske som er stærkt i duften og vil ikke blive anbefalet til allergiker. Akryl neglene hærder selv op, og er ligeledes nemme at fjerne da de kan opløses, hvorimod geléen skal files af.

Men uanset hvilken form for kunstige negle du vælger, vil du opleve hvordan dine hænder forandre sig, til smukke, feminine, velplejet skønheder!

Jeg laver kunstige Negle i min klinik i Holbæk, mine kunder kommer fra hele Holbæk området

Samt byer som
Vipperød, Stenlille, Regstrup, Kirke Sonnerup, Ugerløse Mørkøv, Svinninge, Kundby, Grevinge, Asnæs, Vig, Jyderup, Slagelse, Tølløse, Kalundborg, Stor Merløse, Kirke Hyllinge, Kirke Eskildstrup, Tuse , Snertinge, Ringsted, Fårevejle, og mange flere

Uanset hvor i kommer fra, er i velkomne i klinikken