Eyelash Extension kursus

Eyelash extensions kursus.

Overvejer du at udvide din forretning, eller drømmer du om at være professionel vippetekniker, så er du det helt rigtige sted! Eyelash extension er en meget efterspurgt behandling i dag. Det giver vores kunder et fantastisk look af flotte buede vipper der er mørkere og kraftigere end de naturlige, rigtig Bambi øjne. Og når arbejdet er udført korrekt, ikke skadelige for de naturlige vipper og holder op til 4 uger.

Single Lash.

På basis eyelash extensions kursus, starter man altid med at lære single lash ( 1 til 1 ) teknikken. Det er først når man mestre denne teknik, man kan udvide med forskellige design kurser og volume kurser.

Single lashes vil sige at vi påsætter en kunstig vippe på hver enkelt naturlige vippe. det er meget vigtigt man kender til anatomien og cyklus omkring vipperne og lære den korrekte måde at påsætte de kunstige, så vi ikke belaster de naturlige.

Single lash kursus er et 2 dages kursusforløb, fordelt på ca. en måned. Dag 1 består af teori og hands on træning på modeller. små hold på maximalt 3 kursister af gangen, så der er fuld fokus på hver enkelt. og derfor meget intens indlæring.

Single lash kursus dag 1.

Der bliver udleveret manual og startpakke, og bliver sørget for lidt let at spise og drikke, samt modeller der skal arbejdes på. så det bliver ikke nemmere, du skal bare møde op og være klar til et hav af informationer.

når dag 1 slutter, er du klædt på til at øve, og alt hvad vi har brugt i løbet ad dagen er med i din eyelash extension startpakke, det er dog en forudsætning at du har briks, stol lampe og pude derhjemme. og der skal virkelig øves, for det er altså ikke så nemt som det ser ud til. du bliver tilmeldt en supportgruppe på facebook  hvor alle instruktører også er klar til at hjælpe og en start 5 % rabat på shoppen og jeg forventer at der bliver sendt billeder undervejs i øveperioeden, så jeg kan rette ind hvis der er behov for det.

Single lash kursus dag 2.

Her gennemgår vi eventuelle spørgsmål, og tager igen lidt teori, denne gang omkring opfyldninger og fjernelse. dag 2 skal du selv have model med og gerne en du har øvet eyelash extensions på, så der er lidt vipper tilbage stadigvæk.

når vi har gennemgået disse ting, er det tid til eksamen! det forventes at du kan tage behandlingen fra start til slut og besvare mine spørgsmål under vejs. der bliver IKKE sat bestemt tid af, jeg går op i kvalitet og ikke kvantitet. men det forventes at være udført inden for en 3-4 timer max. vi har inden eksamens dagen snakket og jeg har set billeder, og skulle man have brug for mere tid inden eksamen, får man naturligvis det. vi lærer alle forskelligt og i forskelligge tempoer. og her er der plads til alle. nå man er færdig med sit arbejde, gennem går jeg det og hvis alt er tilfredsstillende, er du uddannet vippeteknikker og modtager dit JoLash certifikat. Skulle det mod forventning gå for usikkert, finder vi en ny dato så der igen er tid til at øve. en ekstra eksamen koster ikke ekstra.

pris for kursus er 5999 kr. og inkl statpakke.

Eyelash extensions kursus, er et basis kursus hvor du lære alt det basale, inden for teori, anatomi, hygiejne, produktkendskab og praksis. Jeg instruktør hos Jolash og har base i Stenlille og dækker Sydsjælland, Midtsjælland og Vestsjælland. så om du er fra Korsør, Slagelse, Ringsted, Holbæk, Roskilde, Asnæs ja you name it! så er jeg tæt på.