Brow Henna kursus

Brow Henna kursus.

Brow Henna er det nye inden for Brow styling.

Der er i øjeblikket utrolig meget fokus på bryn. Og det er ikke nok bare med en farve og ret mere! Kunderne vil have styling og personlig tilpasset bryn. Et begreb der ofte bliver brugt er “Instabrows” de perfekte optegnede bryn. En smuk ramme, til smukke øjne, og som skaber symmetri i ansigtet. Og så skal de helst holde  mere én en dag! samtidig er det ikke alle der tør kaste sig ud permanent makeup, så hvad er alternativet?

Et af de nye tiltag er Brow Henna og er lige kommet til DK. Her har vi virkelig mulighed for at opfylde kundernes ønsker, da vi ikke kun indfarver hårene men også huden! Brow Henna holder op til 6 uger på hårene og op til 14 dage på huden, alt efter hudtype og pleje.  Det kræver analysering af ansigts hud,  former, korrekt opmåling og præcis optegning,  så det er også en behandling der kræver, en mere dybdegående viden, én “gammeldags” ret og farve.  Dog skal det lige siges, at den ene ikke udelukker den anden behandling,  for der vil klart være kunder til begge dele!
 
Det er en perfekt tillægsbehandling hos skønhedsklinikker,  eksempelvis vippeteknikker. At tænke sig de smukkeste eyelash extensions eller det utrolige populære lash lift,  med en ramme af de perfekte bryn. Det er servicefag i højeste klasse!
 

All around brows kursus

Et kursus er nødvendigt, så man kan lære at lave de smukkeste bryn,  men også at man forstår hvad Brow Henna er og hvad det kan. Så man kan vejlede kunderne og sikre et perfekt resultat.
Kurset vare en dag, og her lære du alt det teoretiske og praktiske, ikke kun okrngg Henna Brow, men om bryn generelt. symmetri og opmåling, hudtoner og farvevalg, ja det er virkelig All about Brows.
efter endt kursus modtager du certifikat og er godt udrustet til at gå i gang med behandlingerne. ydermere kommer du i vores facebook gruppe, hvor alle instruktører er til at sparre med samt andre der har taget Brow henna kursus.
kursus pris er kun 4995 kr.  og er inklusiv start kit med nok til over 100 behandlinger!
 
jeg er instruktør hos Jolash og underviser med Brow Henna Super Cilium. Banebrydende med naturlige farver, naturlige ingredienser, meget lav PPD og All around brows undervisning og ligger i Holbæk midten af Sydsjælland, vestsjælland og Midtsjælland. med gode parkerings muligheder og tæt på stationen.  nærliggende byer er Vipperød, Stenlille, Regstrup, Kirke Sonnerup, Ugerløse Mørkøv, Svinninge, Kundby, Grevinge, Asnæs, Vig, Jyderup, Slagelse, Tølløse, Kalundborg, Stor Merløse, Kirke Hyllinge, Kirke Eskildstrup, Tuse , Snertinge, Ringsted, Fårevejle, og mange flere

Uanset hvor i kommer fra, er i velkomne i klinikken