Akryl Negle

Akryl Negle

Akryl negle er smukke kunstige negle. De er holdbare og hæfter godt med de fleste naturnegle. De kan formes diskret til hverdagsbrug, eller som en smart farverig accessories til festen.

Akryl negle er også meget stærkere end naturlige negle, og kan laves ultra tynde.

Akryl er et meget hårdt produkt. men kombinationen mellem kreatin fra dine egne negle, og en god negleolie til at smøre med, forbliver den kunstige negle smidig. Trods deres styrke, er akryl negle forholdsvis  nemme at fjerne. Akryl kan nemlig opløses i acetone, så der er minimalt med filning.

Påsætning af Akryl Negle

Akryl negle tager ca. 1 ½ til 2 timer at lave, alt efter standen af dine naturnegle og hvordan de skal se ud. Jeg laver akryl negle med pensel metoden. Her bruger man en væske som DUFTER kraftigt, og akrylpulver i de ønskede farver. Akrylen hærder selv op undervejs og behøver derfor ikke UV lys som gele negle.

Du skal regne med akryl negle er ca. 24 timer om at hærde færdigt. Jeg anbefaler, at du i de første 24 timer efter din behandling, passer lidt ekstra på at du ikke belaster dem for meget.

Lad derfor være med at åbne dåser og lignende og beskyt neglene mod slag i denne periode.

Vedligeholdelse af Akryl Negle

Akryl Negle kræver ikke meget vedligeholdelse. Brug handsker ved rengøring, da visse produkter kan opløse akrylen. endvidere er kunstige negle´s værste fjende vand. det udtørre neglene og mindsker hæftet.

Brug en god negleolie morgen og aften, og efter meget omgang med vand.

hvis du følger disse råd, vil dine akrylnegle holde 3-4 uger uden problemer. her efter skal du have en genopfyldning.

Når du får dine negle genopfyldt, har du  mulighed for i mindre omfang at ændre udseendet på dine kunstige negle.

Føler du for at prøve noget nyt, så kan du kaste dig ud i, nye længder, form, en anden farve eller helt nyt design, kræver det vi fjerner de gamle og laver et nyt sæt.

Jeg laver Akryl Negle i min klinik, i Holbæk, mine kunder kommer fra hele Holbæk området

Samt byer som
Vipperød, Stenlille, Regstrup, Kirke Sonnerup, Ugerløse Mørkøv, Svinninge, Kundby, Grevinge, Asnæs, Vig, Jyderup, Slagelse, Tølløse, Kalundborg, Stor Merløse, Kirke Hyllinge, Kirke Eskildstrup, Tuse , Snertinge, Ringsted, Fårevejle, og mange flere

Uanset hvor i kommer fra, er i velkomne i klinikken