Shellac

Shellac

Shellac, en fantastisk fusion mellem gele og lak. ligner en lak, men holder i 14 dage +

Shellac, går under mange navne som Gel polish, Gellak, Gellish,  Gellack, Hybrid lak osv.
Alle med samme funktionalitet, som er en lak der holder sig skinnende og ridsefri i op til 2 uger. Og giver en  lidt forstærkende effekt på dine naturlige negle.
Shellac kan bruges både på dine naturlige negle, og dine kunstige negle. Dog med forskellige måder at fjerne det på igen.

Påføring af Shellac

Da det er en form for gele, skal ens naturlige negle også forbehandles, som var det gele negle der skulle laves. Dette er en procedure som tager ca. 10 min. alt efter dine negles tilstand. Her efter kommer Shellac. En base som beskytter din naturnegl for misfarvning, og sikrer et godt hæfte. Så kommer de valgte farver, og der er mange muligheder med farvekombinationer. Og til sidst en topcoat til at fuldføre ekstra glans og holdbarhed. Alle lagene skal hærdes i en UV/LED lampe. Dette tager fra 20 min, alt efter hvordan dine negle skal se ud.

Så når lampen slukker for sidste gang, er behandlingen færdig og neglene helt tørre, så du behøver ikke være bange for ridser eller mærker!

Aftagning af Shellac

Shellac fjernes med en remover der er acetoneholdig. dine negle pakkes ind og skal forblive sådan i ca. 8 min. herefter er Shellac lige til at skrabe af og til slut masseres dine negle med en god olie.

Har du fået lagt Shellac på dine kunstige negle, vil det skulle files af, da akryl negle og tipperne i gele negle opløses i acetone. Men igen en procses der ikke tager lang tid hos en professionel.

Shellac er en fantastisk løsning, til dig der ikke orker at lægge nyt neglelak hver anden dag, og så er det meget skånsomt for dine negle.

Brisa lite

En ekstra forstærkning af din Shellac, påføres inden farverne i et tyndt lag, over hele neglen, og giver lige det sidste prik over iet i en flot og holdbar lakering. fjernes samtidigt med Shellac.

Jeg laver Shellac i min klinik i Holbæk, mine kunder kommer fra hele Holbæk området, samt byer som
Vipperød, Stenlille, Regstrup, Kirke Sonnerup, Ugerløse Mørkøv, Svinninge, Kundby, Grevinge, Asnæs, Vig, Jyderup, Slagelse, Tølløse, Kalundborg, Stor Merløse, Kirke Hyllinge, Kirke Eskildstrup, Tuse , Snertinge, Ringsted, Fårevejle, og mange flere

Uanset hvor i kommer fra, er i velkomne i klinikken