Eyelash Extensions

Eyelash Extensions

En drøm om lange fyldige vipper?

Eyelash extensions er kunstige øjenvipper, som nænsomt sættes på enkeltvis. Med produkter og certifikater fra Jolash, instruktør, og flere top 3 pladseringer ved Danmarksmesterskaberne, er du garanteret et smukt og holdbart resultat, uden at beskadige dine naturlige vipper.

Det er vigtigt du kommer uden makeup på, da vipperne skal være klar til afrensning af olier og fedtstoffer, inden påsætning af de kunstige vipper.

[showhide type=”post” more_text=”Læs mere om Eyelash Extensions….” less_text=”Luk igen…”]

Endvidere vigtigt, at du ikke skal i solarie, svømmehal, træning eller lign. efter behandlingen. da de er 6 timer om at være tørret helt op.

De naturlige øjenvipper har en levetid på mellem 30 til 90 dage, så bliver de skubbet ud af den nye vippe der kommer frem. man taber mellem 2 til 5 vipper dagligt.
[/showhide]

Single Lashes

Single lashes, giver et smukt og mere markant look.

Vipperne bliver forlænget enkeltvis, så dine egne øjenvipper bliver længere og tykkere. Dette giver det fuldendte mascaralook og gør denne unødvendig. Det eneste de kræver er, at blive børstet på plads om morgnen, og så er du klar.

De kunstige øjenvipper bliver sat på, en efter en, på dine naturlige vipper, på alle vipperne. Tilpasses i forskellige længder, og kurver så de passer dig og dine eyelash extension ønsker. det er en behandling der tager ca. 2 timer.

Single lashes / kunstige øjenvipper er holdart og skånsomt for dine naturlige vipper. Dog vil de kunstige vipper gro med ud efterhånden, som dine naturlige vipper gror.

Jeg anbefaler en opfyldning og tilretning, hver anden til tredje uge, for et flot vedvarende udseende.  her bliver de vipper der er groet med ud fjernet, og der bliver fyldt nye vipper på nyankomne vippehår.

både som instruktør og top 3 placering i Danmarksmesterskaberne 2017 er du i de bedste hænder.

Feathering lashes / Hybrid lashes

en kombination af volume lashes og single lashes. til dig der ønsker lidt mere fylde en alm. single lashes, men ikke ved om volume lashes er for meget. man er altid lidt forsigtig i starten, og de fleste starter med single lashes, når man så har vendet sig til det lidt mere markante, så vil mer have mer! og det næste skridt er hybrid lashes. der vil her blive sat et mix af single lashes og volume lashes ind, så man opnår mere fluffy og fyldige vipper.

anbefalet opfyldning af vipperne 2-3 uger.

Volume Lashes.

2D og op til 5D. volume eyelash extension også kaldet russian volume er ultra fine vipper der bliver sat sammen i en fane inden påsætning. D betyder antal af vipper der er i hver fane. og det bliver tilpasset dine naturlige vipper, så vi igen sikre den bedste tilhæftning og ikke belaster de naturlige vipper.  volume lashes er til dig der ønsker tætte, lange og fluffy vipper. Dette giver et utroligt tæt og smukt look.

både som instruktør og top 3 placering i Danmarksmesterskaberne 2018 er du i de bedste hænder.

Jeg laver Eyelashes extensions i min klinik, i Holbæk, mine kunder kommer fra hele Holbæk området

Samt byer som
Vipperød, Stenlille, Regstrup, Kirke Sonnerup, Ugerløse Mørkøv, Svinninge, Kundby, Grevinge, Asnæs, Vig, Jyderup, Slagelse, Tølløse, Kalundborg, Stor Merløse, Kirke Hyllinge, Kirke Eskildstrup, Tuse , Snertinge, Ringsted, Fårevejle, og mange flere

Uanset hvor i kommer fra, er i velkomne i klinikken